dividerآرشیو اخبارdividerبازدید شماری از دانش آموزان بنیاد ملی نخبگان استان گیلان
بازدید شماری از دانش آموزان بنیاد ملی نخبگان استان گیلان

روز یکشنبه 6 مرداد 1398، شماری از دانش آموزان بنیاد ملی نخبگان استان گیلان به همراه دبیر زیست شناسی خود، از پژوهشکده بیوتکنولوژی جانوری بازدید کردند.

در این بازدید که در راستای آشنایی دانش آموزان با ظرفیتهای علمی و پژوهشی استان گیلان انجام شد، آقای مهندس پتکی، ضمن معرفی پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی ایران و پژوهشکده های وابسته، به تشریح اهداف و ماموریتهای پژوهشکده بیوتکنولوژی جانوری و پژوهشهای انجام گرفته در آن مانند آزمون انساب و انتساب در جمعیتهای اسب و گاو ایران، شناسایی بیماریهای ژنتیکی در اسبها، آنالیز کروموزومی گاومیش ایرانی و همچنین مفاهیم انتخاب و تنوع ژنتیکی و کاربرد اصلاح نژاد و بکارگیری زیست فناوری در بهنژادی، برای بازدید کنندگان پرداخت.

در ادامه، این دانش آموزان با حضور در بخش کشت بافت، که با توضیحات خانم مهندس بهلولی همراه بود، در جریان فعالیتهای این بخش در زمینه ریزازدیادی گیاهان دارویی و آپارتمانی، ساخت محیطهای کشت، نجات جنین مرکبات و تولید مرکبات بی بذر و ویژگیهای اتاق کشت قرار گرفتند.

بازدید از گلخانه های پژوهشی، اتاق آکواریومها و همچنین پخش فیلم معرفی پژوهشگاه، از دیگر برنامه های این بازدید بود.