dividerآرشیو اخبارdividerبازدید شماری از دانشجویان مرکز آموزش و تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی از پژوهشکده بیوتکنولوژی جانوری کشور

روز دوشنبه 31 تیرماه 1398، شماری از دانشجویان کارشناسی رشته فناوری گیاهان دارویی و معطر مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی گیلان، به همراه استادان مربوطه آقای دکتر کشاورز و خانم دکتر شایگان از بخش های بیولوژی مولکولی (کشت بافت)، ژنومیکس و بیوانفورماتیک و همچنین بیوتکنولوژی جانوری پژوهشکده بیوتکنولوژی جانوری بازدید کردند.

در آغاز این بازدید، آقای مهندس عبدالهی مسئول بخش بیولوژی مولکولی در سخنانی به معرفی بخش، هدفها و برنامه های پژوهشی آن در زمینه کشت بافت، ریزازدیادی، دابل هاپلوییدی، انتقال ژن، کشت نجات جنین و تولید گیاهان عاری از ویروس و همچنین پروژه های پایان یافته بخش پرداخت. در ادامه با همراهی آقای دکتر اسدی آبکنار برنامه بازدید از پروژه های ایشان در گلخانه سازگاری، گلخانه تونلی انجام شد و بازدیدکنندگان با مراحل اجرای پروژه های مرکبات آشنا شدند.

سپس در بازدید از بخش ژنومیکس و بیوانفورماتیک که با صحبتهای آقای مهندس صیقلانی مسئول این بخش همراه بود، توضیحاتی درباره معرفی بخش و پروژه های پایان یافته همچون شناسایی QTLها، کیتهای تشخیص بیماری، کلونینگ و بیان ژن، آزمونهای انساب و انتساب و انگشت نگاری ها داده شد. وی همچنین فعالیتهای در دست انجام از جمله در مباحث متابولومیکس، پروبیوتیک و متاژنومیکس را برای حاضران توضیح داد.

در بخش پایانی بازدید، آقای مهندس پتکی، کارشناس بخش ژنومیکس به معرفی کاربرد اصلاح نژاد و بکارگیری دانش زیست فناوری در بهنژادی و همچنین تکثیر و پرورش ماهیان زبرا پرداخت و دستگاه های آزمایشگاهی بخش را به بازدیدکنندگان معرفی کرد.