dividerآرشیو اخبارdividerبرگزاری همایش «مهندسی ژنتیک در خدمت انسان و محیط زیست»
برگزاری همایش «مهندسی ژنتیک در خدمت انسان و محیط زیست»

همایش تخصصی «مهندسی ژنتیک در خدمت انسان و محیط زیست»، با همکاری سازمان جهاد کشاورزی گیلان، سازمان حفاظت محیط زیست، پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی، انجمن ایمنی زیستی، دانشگاه علوم پزشکی، خدمات بهداشتی و درمانی گیلان و با هدف توانمندسازی و دانش افزایی در مورد مهندسی ژنتیک، زیست فناوری، ایمنی زیستی و بهره برداری از فناوری تولید محصولات تراریخته و دستیابی به تولید ملی این محصولات، روز چهارشنبه ۲۶ دی ماه ۱۳۹۷، با حضور جمعی از پژوهشگران ملی و استانی حوزه مهندسی ژنتیک و ایمنی زیستی از وزارت جهاد کشاورزی و محیط زیست و همچنین شماری از استادان و دانشجویان، در سالن اجتماعات مرکز بهداشت استان گیلان در رشت برگزار شد.

در این همایش، مهندس الماسی؛ معاون بهبود و تولیدات گیاهی جهاد کشاورزی گیلان، دکتر مصطفوی راد؛ رییس مرکز تحقیقات، آموزش و منابع طبیعی گیلان، دکتر ضیاء الدین میرحسینی؛ معاون پژوهشی دانشگاه گیلان، دکتر سوهانی؛ عضو هیات علمی دانشگاه گیلان و دکتر قرهیاضی؛ مرجع ملی ایمنی زیستی، به سخنرانی پرداختند. آقای دکتر متقی طلب؛ رییس پژوهشکده بیوتکنولوژی جانوری کشور نیز به عنوان یکی از اعضای پنل علمی، در این همایش حضور داشت.

محورهای این همایش عبارت بودند از: کشاورزی پایدار، امنیت و ایمنی غذایی، ثمرات زیست فناوری و مهندسی ژنتیک، اهمیت و نقش بهره مندی از فناوریهای نو در کشاورزی، زیست فناوری و سلامت انسان و محیط زیست، اصول، ضوابط و مقررات ایمنی زیستی و نیز، بررسی مسایل و رفع ابهامات در خصوص محصولات تراریخته.

یادآوری میشود، این همایش از سلسله همایشهایی است که در قالب پروژه توانمندسازی ایمنی زیستی، به منظور اجرای سیاستهای ایمنی زیستی مصوب شورای ملی زیستی کشور و با حمایت مالی تسهیلات محیط زیست (GEF) و با مساعدت پروژه زیست محیطی سازمان ملل متحد (UNEP) و وزارت جهاد کشاورزی در حال برگزاری است.