dividerآرشیو اخبارdividerبازدید دانش آموزان دبستان کوثر از پژوهشکده بیوتکنولوژی جانوری کشور
بازدید دانش آموزان دبستان کوثر از پژوهشکده بیوتکنولوژی جانوری کشور

برپایه هماهنگی های انجام شده، دانش آموزان دبستان هیات امنایی دخترانه کوثر رشت در روز سه شنبه 13 آذر ماه، از پژوهشکده بیوتکنولوزی جانوری کشور بازدید کردند.

در این بازید که با همراهی شماری از اعضای کادر آموزشی آن دبستان انجام شد، این دانش آموزان ابتدا با حضور در بخش کشت بافت گیاهی و گلخانه های پژوهشکده که با توضیحات آقای مهندس بخشی پور همراه بود، در جریان فعالیتهای پژوهشی این بخش در زمینه مباحث ریزازدیادی گیاهان و کشت درون شیشه ای قرار گرفتند.

در ادامه، نماهنگهای دستاوردهای پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی ایران و معرفی پژوهشکده نیز در دفتر مدیریت پژوهشکده برای بازدیدگان پخش شد و آقای مهندس پتکی، درباره دستاوردها و زمینه های پژوهشی در حوزه دامی بویژه در زمینه آشنایی با بافت، سلول و دی ان ای جانوران، نقش دی ان ای در بهنژادی دامها و تاثیر دانش زیست فناوری در زندگی امروز برای بازدیدکنندگان سخن گفت و به پرسشهای آنان در این زمینه ها پاسخ داد.

دیدن تخمهای در حال رشد ماهیان در زیر میکروسکپ و بازدید از آکواریومهای پژوهشکده، پایان بخش این بازدید بود که مورد استقبال بسیاری از سوی این دانش آموزان قرار گرفت.

گزارش تصویری: