dividerآرشیو اخبارdividerبازدید دانش آموزان دبیرستان دخترانه نخبگان گیلان از پژوهشکده بیوتکنولوژی جانوری
بازدید دانش آموزان دبیرستان دخترانه نخبگان گیلان از پژوهشکده بیوتکنولوژی جانوری

روز دوشنبه 21 آبا ماه 1397، دانش آموزان دبیرستان غیر دولتی دخترانه نخبگان گیلان از پژوهشکده بیوتکنولوزی جانوری کشور در رشت بازدید کردند.

در این بازید با مشارکت 37 دانش اموز و 4 تن از اعضای کادر آموزشی آن دبیرستان انجام شد، بازدیدکنندگان ابتدا با حضور در بخش کشت بافت پژوهشکده، در جریان فعالیتهای پژوهشی این بخش در زمینه مباحث ریزازدیادی گیاهان راهبردی منطقه شمال کشور قرار گرفتند.

این دانش آموزان سپس با حضور در بخش ژنومیکس و بیوتکنولوژی جانوری، با فعالیت های پژوهشی در حوزه دامی بویژه در زمینه کار با دی ان ای جانوران، بهنژادی در دامها، جانوران مدل و تاثیر زیست فناوری در زندگی امروز آشنا شدند.

یادآوری میشود در این بازدید، نماهنگ دستاوردهای پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی ایران و پژوهشکده نیز در آمفی تئاتر پژوهشکده برای بازدیدگان پخش شد و توضیحاتی درباره دستاوردها و زمینه های پژوهشی داده شد.