dividerآرشیو اخبارdividerبازدید مدرسان و کارآموزان دوره آموزشی GWAS از پژوهشکده بیوتکنولوژی جانوری
بازدید مدرسان و کارآموزان دوره آموزشی GWAS از پژوهشکده بیوتکنولوژی جانوری

روز چهارشنبه، 21 شهریور ماه، آقای پروفسور دکونینگ و خانم دکتر مورسان از دانشگاه SLU در کشور سوئد، مدرسان دوره آموزشی GWAS و انتخاب ژنومی در اصلاح نژاد دام در دانشگاه گیلان، به همراه کارآموزان این دوره آموزشی و چند نفر از اعضای هیات علمی گروه علوم دامی دانشگاه گیلان، از پژوهشکده بیوتکنولوژی جانوری کشور بازدید نمودند. در این دیدار، بخش های ژنومیکس و بیوتکنولوژی جانوری و همچنین کشت بافت گیاهی پژوهشکده مورد بازدید قرار گرفت و مجریان مسئول طرح ها، بازدیدکنندگان را بطور  خلاصه در جریان طرحها و پروژه های در دست انجام خود قرار دادند.

آقای دکتر متقی طلب نیز در این دیدار، ضمن اشاره به اینکه پژوهشکده بیوتکنولوژی جانوری از جمله پژوهشکده های زیر مجموعه پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی ایران است که مسئولیت آن در حوزه پژوهش های دام، طیور، آبزیان و حشرات صنعتی است، خواستار انجام طرحهای مشترک و ارتباط نزدیکتر میان دانشگاه SLU سوئد و همچنین دانشگاه گیلان با این پژوهشکده در آینده نزدیک شد.

یادآوری میشود، دوره آموزشی GWAS و انتخاب ژنومی در اصلاح نژاد دام، به همت دانشکده کشاورزی دانشگاه گیلان از 17 تا 21 اردیبهشت ماه برگزار شد و سه تن از پژوهشگران پژوهشکده بیوتکنولوژی جانوری کشور نیز در آن حضور داشتند.