dividerآرشیو اخبارdividerبازدید خانم دکتر خوش خلق سیما از پژوهشکده بیوتکنولوژی جانوری و برگزاری نشست با همکاران پژوهشکده

روز سه شنبه؛ پانزدهم اسفند ماه، خانم دکتر خوش خلق سیما؛ رییس پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی ایران به همراه دکتر زین العابدنی مدیر امور پژوهشی پژوهشگاه، از پژوهشکده بیوتکنولوژی جانوری بازدید کرده و نشستی با همکاران این پژوهشکده برگزار کردند.

در آغاز این بازدید، به مناسبت آغاز هفته منابع طبیعی و روز درختکاری، با حضور ایشان و همچنین خانم دکتر حسینی؛ رییس موسسه تحقیقات برنج کشور، آقای دکتر مومنی رییس پژوهشکده بیوتکنولوژی جانوری و آقای دکتر افراز مدیر مرکز رشد واحدهای فناور بیوتکنولوژی، چند نهال میوه در محوطه پژوهشکده کاشته شد.

سپس خانم دکتر خوش خلق سیما در نشستی با همکاران پژوهشکده، با شادباش زادروز حضرت فاطمه زهرا (س) و گرامیداشت روز زن و مادر، از آن حضرت به عنوان نخستین زن اجتماعی در دین اسلام یاد کرده و ایشان را بهترین الگو برای زنان و مادران دانست. وی همچنین پیشاپیش، فرارسیدن سال نو و نوروز را به همکاران پژوهشکده شادباش گفته و برای آنها در سال تازه، تلاش بیشتر و پرثمرتر در حیطه پژوهش آرزو کرد.

ایشان در بخش دیگری از سخنان خود، با اشاره به نیاز به همکاری، همیاری، همفکری، برنامه ریزی و دمیدن روح امید و انگیزه در میان همه اعضای پژوهشگاه، نتیجه چنین کاری را اثربخش بودن فعالیتهای پژوهشی، برداشتن باری از مشکلات بخش کشاورزی، بوجود آمدن تعهد، دانش فنی، ایجاد محصول و دیده شدن اثر کارهای پژوهشی در سطح جامعه دانست. از این رو ایشان سال آینده پژوهشگاه را سال "اثربخشی فعالیتهای پژوهشی" نام نهاد و خواستار توان افزایی در این زمینه شد. وی همچنین در بخش دیگری از سخنان خود، به پیگیری و اجرای آموزش حقوق شهروندی در پژوهشگاه اشاره کرد و آن را یکی از برنامه های سال آینده برشمرد. ایشان با اشاره به توانمندیهای پژوهشکده از نظر امکانات و نیروی انسانی، خواستار ایجاد ارتباط بیشتر با کشورها و مشاوران خارجی و معرفی پژوهشکده در منطقه شمال کشور و همچنین کشورهای منطقه شد.

در این نشست، همکاران پژوهشکده بیوتکنولوژی جانوری نیز دیدگاه های خود را زمینه های گوناگون پژوهشی مطرح کردند.

منبع : حوزه ریاست