dividerآرشیو اخبارdividerبازدید دانشجویان دانشگاه گیلان از پژوهشکده بیوتکنولوژی جانوری
بازدید دانشجویان دانشگاه گیلان از پژوهشکده بیوتکنولوژی جانوری

پژوهشکده بیوتکنولوژی جانوری در روزهای شنبه و دوشنبه؛ دوازدهم و چهاردهم اسفند، میزبان شماری از دانشجویان مقطع کارشناسی رشته های زیست شناسی، زیست شناسی دریا و سلولی مولکولی دانشکده علوم دانشگاه گیلان بود.

این دانشجویان در دو گروه و به پیشنهاد انجمن علمی زیست شناسی این دانشگاه از پژوهشکده بازدید کرده و توسط کارشناسان پژوهشکده از بخش های کشت بافت گیاهی، ژنومیکس و بیوتکنولوژی جانوری بازدید بعمل آورده و در جریان فعالیتهای پژوهشی و طرح های در دست انجام پژوهشکده قرار گرفته و همچنین با جایگاه و توانمندیهای دانش زیست فناوری در حوزه های کشاورزی و دامپروری آشنایی پیدا کردند.