dividerآرشیو اخبارdividerبازدید هیات رئیسه پژوهشگاه از پژوهشکده بیوتکنولوژی جانوری و برگزاری نشست با کارکنان این پژوهشکده

هیات رئیسه  محترم پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی در جریان بازدید از پژوهشکده بیوتکنولوژی جانوری در نشست مشترک با رییس، اعضای هیات علمی و دیگر کارکنان پژوهشکده شرکت نمودند.

دکتر صالحی جوزانی، رییس پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی، دکتر پورداد، معاون پشتیبانی و دکتر شریعت پناهی معاون پژوهشی پژوهشگاه در جریان سفر به استان گیلان روز چهارشنبه 20 اردی بهشت در نشست مشترک با رئیس، معاون و اعضای هیئت علمی پژوهشکده بیوتکنولوژی جانوری با استماع گزارش عملکرد پژوهشی و فناوری سال ۱۴۰۱ و برنامه سال ۱۴۰۲ پژوهشکده در خصوص مسایل مختلف از جمله بسته های دانش بنیان، تصویب پروژه های جدید، بودجه بندی پروژه های در دست اجرا و برنامه‌های پژوهشی آینده و مسائل مربوط به مرکز رشد پژوهشکده بحث و تبادل نظر نمودند.

دکتر صالحی جوزانی همچنین در خصوص هدف گذاری پژوهشگاه در جهت افزایش سطح زیر کشت محصولات فناورانه به 400 هزار هکتار و ارز آوری 300 میلیون دلاری توضیحاتی ارائه نمود و بیان داشت در خصوص افزایش نقش پروژه ها در حل مشکلات بخش کشاورزی و تجاری سازی پروژه های مصوب، تمام تلاش و انرژی بخش پژوهشی و پشتیبانی را اختصاص خواهیم داد.

رئیس پژوهشگاه بیوتکنولوژی از تلاش در جهت برگزاری رویدادهای فناورانه بیشتر و ارتباط گسترده تر با شرکت های بخش خصوصی و مراکز تحقیقاتی و پژوهشی خبر داد و افزود تقویت پلتفرم های انتقال فناوری و ارتباط با بخش خصوصی در برنامه های بخش فناوری گنجانده شده است. ایشان عملکرد مثبت پژوهشکده بیوتکنولوژی جانوری در خصوص جذب و تامین نیازهای زیرساختی از طریق بودجه های استانی را مورد تحسین قرار داد.

در ادامه، دکتر ترنگ، رییس پژوهشکده با خوشامدگویی به میهمانان، درباره طرح ها و پروژه های خاتمه یافته، در دست اجرا و پروژه های پیشنهادی برای سال 1402 و بسته های دانش بنیان توضیحاتی ارائه نمود و همچنین در خصوص مسائل و مشکلات موجود در پژوهشکده از جمله ضرورت ارایه طرحهای جدید در راستای اولویتهای پژوهشگاه بحث و تبادل نظر شد.

دکتر رامین صیقلانی؛ معاون پژوهشکده بیوتکنولوژی جانوری نیز با اشاره به مشکلات پژوهش و تصویب پروژه های تعریف شده، همچنین تسریع در روند داوری و تصویب آنها در کمیته علمی فنی، تامین منابع مالی در جهت رفع مشکلات زیرساخت های پژوهشکده و نیروی کارشناس متخصص مورد نیاز پژوهشکده توضیحاتی را ارایه نمود.

در ادامه نشست مشترک با اعضای هیات علمی، پژوهشگران و همکاران اداری و پشتیبانی پژوهشکده نیز برگزار شد که در جریان آن همکاران محترم ضمن معرفی خود، گزارش مختصری از عملکرد و همچنین دیدگاه ها و پیشنهادهای خود را مطرح کردند. در پایان این نشست دکتر صالحی جوزانی ضمن تقدیر و تشکر از تمامی همکاران پشتیبانی و پژوهشی بر هم افزایی برای پیشبرد اهداف پژوهشکده تاکید نموده و در ادامه با تاکید بر تلاش در جهت پیشبرد کارهای تحقیقاتی به سمت تولید و تجاری سازی در قالب تولید را خواستار شدند.

در پایان جلسه به پاس قدردانی از زحمات همکاران از خانم مهندس سحر بهلولی از بخش کشت بافت، دکتر رامین صیقلانی، دکتر فاطمه زارع و مهندس پیام پتکی از بخش ژنومیکس جانوری و خانم سحر محدی از بخش مالی با اهدای لوح تقدیر به امضای ریاست پژوهشگاه تجلیل شد.

تصاویر: