dividerآرشیو اخبارdividerبازدید دانش آموزان دوره اول دبیرستان فرزانگان از پژوهشکده بیوتکنولوژی جانوری
بازدید دانش آموزان دوره اول دبیرستان فرزانگان از پژوهشکده بیوتکنولوژی جانوری

پژوهشکده بیوتکنولوژی جانوری، در روز چهارشنبه 6 اردیبهشت ماه میزبان گروهی از دانش آموزان دوره اول دبیرستان فرزانگان بود.

در این بازدید که به همت مدیران دبیرستان استعداد های درخشان فرزانگان شهر رشت انجام شد، دانش آموزان در آزمایشگاه های پژوهشکده حضور یافته و ضمن شنیدن توضیحات آقای مهندس عبدالهی، آقای مهندس فردی (در بخش کشت بافت) و آقای دکتر صیقلانی، آقای مهندس پتکی (در بخش های بیوتکنولوژی جانوری و ژنومیکس)، با فعالیتهای پژوهشی در حوزه زیست فناوری و رشته های مرتبط جانوری و گیاهی آشنا شده و در جریان اصول کلی فعالیتهای پژوهشی و مهارت های علمی آزمایشگاهی قرار گرفتند.

همچنین تلاش شد در بخش های مختلف آزمایشگاهی و عرصه های میدانی، معرفی کلی از تجهیزات آزمایشگاهی موجود و کاربرد هرکدام از آنها در تحقیقات و پژوهش های کاربردی نیز برای دانش آموزان بیان شود.

تصاویر بازدید: