dividerآرشیو اخبارdividerبازدید دانشجویان گروه بیوتکنولوژی کشاورزی دانشگاه گیلان
بازدید دانشجویان گروه بیوتکنولوژی کشاورزی دانشگاه گیلان

پژوهشکده بیوتکنولوژی جانوری، در روز سه شنبه 5 اردیبهشت ماه میزبان گروهی از دانشجویان رشته های مرتبط با ژنتیک و بیوتکنولوژی از دانشگاه گیلان بود.

در این بازدید که به همت انجمن علمی گروه بیوتکنولوژی کشاورزی دانشگاه گیلان و به سرپرستی آقای دکتر سمیع زاده انجام شد، دانشجویان در آزمایشگاه های پژوهشکده حضور یافته و ضمن توضیحات آقای مهندس بخشی پور (در بخش کشت بافت) و آقای مهندس پتکی (در بخش های بیوتکنولوژی جانوری و ژنومیکس)، با فعالیتهای پژوهشی در حوزه زیست فناوری و رشته های مرتبط جانوری و گیاهی آشنا شده و در جریان اصول کلی فعالیتهای پژوهشی و مهارت های علمی آزمایشگاهی قرار گرفتند.