dividerآرشیو اخبارdividerکارگاه سه روزه کشت بافت گیاهی در پژوهشکده بیوتکنولوژی جانوری برگزار شد.
کارگاه سه روزه کشت بافت گیاهی در پژوهشکده بیوتکنولوژی جانوری برگزار شد.

کارگاه سه روزه کشت بافت گیاهی با بهره گیری از دانش متخصصین و امکانات و تجهیزات پژوهشکده بیوتکنولوژی جانوری در تاریخ 11 لغایت 13 دی ماه سال 1401 برگزار شد.

در این کارگاه سه روزه مباحث کشت بافت گیاهی از ابتدا تا بازار شامل: اصول کشت بافت گیاهی، آشنایی با مواد شیمیایی و تجهیزات آزمایشگاهی مورد استفاده در کشت بافت، شناخت کلی از بازار جهانی کشت بافت و بکارگیری این تکنیک در درآمد زایی، معرفی انواع محیط های کشت،  آموزش ساخت انواع استوک و محیط کشت، آشنایی با تجهیزات اتاق کشت و انواع هودها، آشنایی با انواع فیتوترون و نیازهای گیاهان، اصول اولیه ضد عفونی و استقرار گیاهان تا مرحله کشت و پرآوری گیاهان درون شیشه ای بصورت تئوری و عملی تدریس شد.

دکتر رضا آزادی در این کارگاه آموزشی سه روزه که با استقبال خوب کارکنان مجموعه جهاد کشاورزی استان گیلان، مراکز تحقیقاتی کشاورزی و دانشجویان و کارآموزان رشته های کشاورزی همراه بود مدرس بخش تئوری و آقای مهندس بخشی پور مدرس بخش آزمایشگاهی این کارگاه بودند.

شرکت کنندگان در این کارگاه که با همکاری مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی  به صورت تئوری و عملی برگزار گردید پس از گذراندن دوره دو روزه تئوری در دو گروه مجزا مباحث تئوری و آموزش های ارائه شده را در آزمایشگاه بصورت عملی آموزش دیدند.

دکتر رضا آزادی برگزاری این کارگاه ها را جهت بروز رسانی دانش مروجین و کارکنان مجموعه جهاد کشاورزی که در ارتباط نزدیک با بهره برداران و تولید کنندگان بخش کشاورزی هستند را بسیار پر اهمیت شمرد و ابراز امیدواری کرد با انجام نیازسنجی ار شرکت کنندگان در این کارگاه ها بتوان دوره های بیشتر و تخصصی تری را برگزار نمود.

تصاویر کارگاه: