dividerآرشیو اخبارdividerبررسی توانمندی ها و چالش های شرکت های دانش بنیان
بررسی توانمندی ها و چالش های شرکت های دانش بنیان

پژوهشکده بیوتکنولوژی جانوری در روز پنجشنبه 2 تیرماه، میزبان آقای سجاد ده ­ده­ جانی؛ مدیر کل بازرسی استان گیلان و همراهانشان و همچنین آقای دکتر باستی؛ رییس پارک علم و فناوری گیلان و آقای کوهستانی؛ مدیر موسسات پارک بود.

در آغاز این دیدار، آقای دکتر آزادی گنبد، توضیحاتی درباره فعالیت­ها و توانمندی­های علمی و پژوهشی، دستگاه­های راهبردی مستقر و نیز همکاری­های پژوهشکده با دیگر مراکز علمی و دانشگاهی ارائه داد.

بازدیدکنندگان در ادامه، ضمن دیدار از مرکز رشد واحدهای فناور بیوتکنولوژی شمال و گفتگو با برخی از مدیران شرکت­ ها و واحدهای مستقر در مرکز، با توانمندی­ ها و زمینه ­های کاری آنها و نیز چالش­هایی که این واحدها با آنها روبرو هستند، آشنا شدند.

در این بازدید، ضمن تقدیر از پژوهشکده و پژوهشگاه به عنوان مجموعه ­ای پیشگام در تاسیس مرکزی برای پشتیبانی از صاحبان ایده ­های نوآورانه و کارآمد در حوزه زیست­ فناوری و تاکید بر اهمیت شرکت­های دانش­ بنیان و تسهیل­ سازی­های قانونی برای فعالیت­های آنها، بنا شد برای جمع ­بندی نیازها و مشکلات موجود پیرامون فعالیت واحدهای فناور و شرکت­های دانش­ بنیان، این نیازها بصورت مکتوب برای پیگیری به سازمان بازرسی گیلان فرستاده شود.