dividerآرشیو اخبارdividerبرنامه ریزی در راستای تعریف پروژه های تازه در بخش کشت بافت
برنامه ریزی در راستای تعریف پروژه های تازه در بخش کشت بافت

در روز چهارشنبه 21 اردیبهشت، آقایان دکتر ناخدا؛ رییس بخش فیزیولوژی مولکولی و دکتر شریعت پناهی؛ رییس بخش کشت بافت پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی ایران، از پژوهشکده بیوتکنولوژی جانوری دیدار کردند.

این دیدار، با بازدید از آزمایشگاه های سه گانه پژوهشکده آغاز شد که با توضیحات مدیران بخش های پژوهشی در زمینه آخرین فعالیتها و پروژه های در دست انجام و امکانات و دستگاه ها همراه بود. سپس ایشان، در نشستی با رییس پژوهشکده و مدیران بخش های پژوهشی شرکت کردند.

در این نشست که آقایان دکتر سمیع زاده؛ رییس دانشکده کشاورزی دانشگاه گیلان، دکتر محسن زاده؛ مدیر گروه بخش بیوتکنولوژی دانشکده و دکتر عبادی معاون برنامه ریزی و پشتیبانی موسسه تحقیقات برنج کشور نیز حضور داشتند، در زمینه برنامه ریزی و تعریف پروژه ها و طرح های تازه و مشترک بخش کشت بافت با مراکز علمی و موسسه های پژوهشی دیگر بویژه دانشکده کشاورزی دانشگاه گیلان و موسسه تحقیقات برنج، سالم سازی رقم های گیاهی و نهالستان ها و باغ های مادری، مباحث مرتبط با کشت دوم پس از برنج در شالیزار و همچنین آمادگی برای همکاری های مشترک در زمینه اصلاح مولکولی گیاهان، گفتگو و رایزنی شد.