dividerآرشیو اخبارdividerکارگاه سیتولوژی گیاهی در پژوهشکده بیوتکنولوژی جانوری برگزار شد.
کارگاه سیتولوژی گیاهی در پژوهشکده بیوتکنولوژی جانوری برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی پژوهشکده بیوتکنولوژی جانوری، روز دوشنبه چهاردهم اسفند ماه کارگاه آموزشی سیتولوژی گیاهی در دو بخش تئوری و آزمایشگاهی و با حضور محققین، دانشجویان و فارغ التحصیلان دانشگاهی برگزار شد.

دکتر اسد اسدی؛ مدرس دوره با اشاره به اهم رسالت های این بخش تحقیقاتی در زمینه توسعه زیست فناوری افزود: به جهت آشنایی دانشجویان و فارغ التحصیلان حوزه بیوتکنولوژی کارگاه سیتولوژی گیاهی در این پژوهشکده برگزار شد.

عضو هیات علمی گروه بیولوژی مولکولی در ادامه با ابراز خوشحالی از استقبال محققین، دانشجویان و علاقمندان به حوزه زیست فناوری گفت: در این دوره مقدماتی در خصوص اهمیت تحقیقات، انواع سلول های گیاهی، آشنایی با مراحل استخراج، و سایر موارد مرتبط با سیتولوژی گیاهی برای شرکت کنندگان ارائه شد.

مهندس شاپور عبدالهی مدرس بخش تئوری کارگاه با اشاره به اینکه تنوع موجودات زنده ناشی از تکامل طبیعی و مصنوعی ناشی از پاسخ عوامل محیطی و توارثی است و منشع تغییرات عوامل توارثی را باید در رفتارکروموزوم در چرخه تقسیمات سلولی جستجو نمود افزود به منظور آشنایی شرکت کنندگان در این دوره با بررسی کروموزوم‌های موجودات زنده با استفاده از روش‌هایی مانند کاریوتایپ، تکنیک‌های باندینگ یا شیوه‌های سیتوژنتیک مولکولی ابزار هایی جهت تشخیص ناهنجاریهای عددی، ساختاری و ترکیب کروموزومی، پژوهشکده بیوتکنولوژی جانوری اقدام به تشکیل کارگاه سیتولوژی گیاهی با هدف کشت سلول و مراحل تهیه کاریوتایپ و آنالیز مقدماتی بررسی تکامل و ناهنجاریهای ژنتیکی بین و داخل گونه ها ی گیاهی نمود.

شرکت کنندگان در بخش آزمایشگاهی نیز بصورت عملی موارد بیان شده را مشاهده و به کارگیری نمودند.

تصاویر کارگاه: